Voor verwijzers

Verwijzing

Het feit dat Erkjan Timmer zeventien jaar zelf tandarts is geweest heeft enorm veel voordelen. U als verwijzer treft een praktijk waar men weet waarover men praat en meedenkt over alle mogelijke oplossingen. In samenspraak met tandartsen kunnen belemmeringen al vroegtijdig, preventief, worden weggehaald om later erger te voorkomen.

Het team in de praktijk werkt graag samen met de verwijzers, meestal tandartsen. Door belemmeringen vroegtijdig te signaleren kan een hoop winst voor de toekomst behaald worden.

TMOrthodontie onderscheidt zich door een zeer hoge vakbekwaamheid en jarenlange ervaring.
De kracht van TMOrthodontie is gelegen in preventieve behandelingen, prerestauratieve orthodontie en autotransplantaties. Door samen te werken met vakgenoten en partners, elkaar te onderwijzen worden de beste resultaten verkregen.

“Je kunt elkaar helpen, samen leren, alert maken en informeren. Daarmee voorkom je veel en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen”, aldus Erkjan Timmer die regelmatig bijeenkomsten organiseert voor tandartsen en orthodontisten.

Contact

Indien u als verwijzer contact wenst met onze praktijk, kunt u onderstaand formulier invullen en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Testimonials

Contactgegevens

Herenstraat 18
2651 CB, Berkel & Rodenrijs

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 tot 12:00 – 13:00 tot 17:00

Zaterdag en Zondag
gesloten

Voor spoed gevallen
zie pagina spoed

 

Toegankelijkheid

De praktijk is zelfstandig toegankelijk voor minder validen en mensen in een rolstoel, er is een lift aanwezig.

© TM Orthodontie 2019 – Website door TopPraktijk