Reviews

Het team van TM Orthodontie doet er alles aan om van de behandelingen en dienstverlening een succes te maken. Wij waarderen het dan ook enorm als onze cliënten hun ervaringen met ons delen. Onze waarderingen op Google.

5/5

Ik ben enorm goed geholpen bij TMOrthodontie. De vriendelijke en rustige dames aan de stoel laten je op je gemak voelen, Erkjan is erg kundig en de afspraken kunnen flexibel ingepland worden bij de lieve dames aan de balie! Mijn gebit is prachtig geworden en ik kan deze praktijk dan ook aan iedereen aanraden!

Britt Zwakkenburg

5/5
TMO beveel ik van harte aan. De informatie vooraf en tijdens het proces is duidelijk, de contacten zijn hartelijk en oplossingsgericht en het resultaat is echt verbluffend mooi. Ook mijn kinderen gaan inmiddels naar TMO met hetzelfde resultaat. Een echte aanrader!

Eny Snijders

5/5

In 2014 kwam de wortel van een voortand bloot te liggen. Ik had twee opties: of je verliest een tand of je neemt een beugel. Ik ging voor optie twee ook al had ik er niet veel vertrouwen in. Na het intakegesprek met Erkjan kreeg ik weer hoop en kort daarna kreeg ik mijn beugel. Ik ben altijd super goed geholpen door de club met enthousiaste medewerkers en het eindresultaat was verbluffend! Ik kon mijn tand behouden en het staat ook nog eens super recht! Toen mijn dochter 2 jaar gelden ook een beugel moest, was het voor mij niet moeilijk kiezen en heb ik haar gelijk aangemeld bij TM Orthodontie. Ik heb altijd vol bewondering zitten kijken naar de behandelingen. Wat een kunstwerk leveren de medewerkers toch af. Ook mijn dochter heeft nu een stralende mooie glimlach. Mijn jongste dochter krijgt binnenkort ook haar beugel en ik heb er vertrouwen in dat zij weer hun best gaan doen om ook haar te helpen aan een mooi ‘bekkie’.
Ik wil ook de meiden van de balie een compliment geven. Ze zijn nooit te beroerd om mee te puzzelen in de drukke schoolagenda’s. Wat een geduld hebben deze dames. TMO… jullie zijn een top team!

Maryleen Roest

5/5

Onze beide dochters zijn tot volle tevredenheid onder behandeling geweest bij TMO Orthodontie. Met name bij de jongste dochter was dit, gelet op haar forse overbite, een beste uitdaging! Wij zijn uitermate positief over de vakkennis, enthousiasme en vriendelijkheid van het gehele TMO-team. Dankzij de adviezen en behandelingen van TM Orthodontie, beschikken beide dochters thans over een “filmsterrengebit”, waarvoor heel veel dank!
Wij kunnen TMO Orthodontie dan ook van harte aanbevelen.

Jos Thewessen

5/5
Iedere uitdaging en tegenslag werd aangegaan. Opgeven of met minder eindresultaat genoegen nemen was geen optie. Het uiteindelijke resultaat is dan ook Super!! Een mooie en fijne groep mensen!! Ik raad iedereen dan ook aan om naar TM Orthodontie te gaan voor een mooi resultaat!

Martin S.

5/5

Nadat ik met mijn sterk afgesleten tanden bij TM Orthodontie kwam, werd mij voorgesteld een gedegen herstelplan te volgen. Hierdoor kunnen mijn tanden weer opnieuw worden opgebouwd. De professionaliteit, heldere uitleg en voortvarende aanpak gaven mij het vertrouwen om ermee te starten. In de praktijk is men altijd enthousiast, behulpzaam en zeer aardig. Ik raad TM Orthodontie dan ook echt aan aan iedereen die mooie tanden wil, sowieso kinderen maar óók volwassenen!

Johan Dekker

5/5
Hele fijne mensen met vakkennis en weten wat ze doen. Als volwassene een beugel is een hele uitdaging.

Jo cu