Orthodontie Lansingerland

Welkom

TMOrthodontie combineert de kennis van tandheelkunde en orthodontie. Het team heeft ongelooflijk veel kennis en ervaring, opgedaan in beide metiers. Elk teamlid heeft hart voor het vak. Er wordt altijd in oplossingen gedacht. Het team is in staat buiten de kaders te denken en houdt van korte lijnen. De patiënt vormt het middelpunt, de behandeling is altijd maatwerk en de communicatie is vriendelijk en persoonlijk.

Dit betekent dat de behandelingen op maat gemaakt worden, er oog is voor elke individuele wens en dat de tijd van de behandeling zo kort mogelijk is. De teamleden vallen niet alleen op door hun kennis en ervaring, maar ook door de vriendelijke persoonlijke benadering van iedereen die in de stoel terecht komt, jong of ietsje ouder.

“Bij ons is niemand een nummer, ook al ben je maar tien minuten hier, we geven je onze volle aandacht.”

Soorten beugel

Op deze pagina vindt u informatie over onze werkwijze en wat u zelf kunt doen ter voorbereiding. Verder wordt kort uitgelegd welke stappen worden doorlopen om tot een behandelplan en kostenopgave te komen en hoe de behandeling in zijn werk gaat. Voor het maken van een eerste afspraak kunt u ons contactformulier invullen.