Onzichtbare beugel

Onzichtbare beugel (Invisalign)

Bent u op zoek naar een oplossing om u tanden recht te krijgen? U wilt geen vervelende slotjes of een zichtbare beugel…. Wij hebben de oplossing voor u!

Wij introduceren u aan Invisalign. Ervaar de innovatieve beugeloplossing zonder slotjes. Met Invisalign is het net alsof je tanden recht worden gezet zonder beugel.

De onzichtbare beugel is gemaakt van een dun transparante kunststof waardoor deze niet te zien is door de mensen om je heen. Deze hoesjes schuif je over je tanden en kiezen en om de week vervang je de bitjes voor een nieuw setje bitjes. Dit om de tanden in de juiste positie te krijgen. Zowel volwassenen en jongeren kunnen hiermee behandeld worden.

Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor de Invisalign transparant aligners en maak vrijblijvend een afspraak. 

Wat is Invisalign?

Invisalign is de bijna onzichtbare methode om uw tanden recht te zetten en de lach te krijgen waar u altijd al van hebt gedroomd. Met behulp van 3D-beeldvormingstechnologie brengt Invisalign uw volledige behandelplan, vanaf de beginstand tot aan de gewenste eindstand in beeld. Vervolgens wordt er een reeks transparante aligners (beugels) op maat gemaakt voor uw gebit om uw tanden stap voor stap te verschuiven. Elke aligner wordt ongeveer twee weken gedragen voordat hij door de volgende in de reeks wordt vervangen, zodat de tanden geleidelijk in de gewenste stand worden gebracht. De duur van uw Invisalign behandeling wordt bepaald aan de hand van uw specifieke behoeften.

1.

Intake gesprek

Tijdens uw 1e afspraak meldt u zich bij de balie, u wordt opgehaald door de orthodontist. Tijdens de intake bespreken we samen met u de wensen, de mogelijkheden en de kosten.

2.

Onderzoek & beugel plaatsen

Bij de tweede afspraak maken wij scans, mond- en gezichtsfoto’s. Dit alles wordt samengevoegd tot een 3D simulatie. Als alles is gecontroleerd door de tandarts en/ of orthodontist wordt het plan met u besproken en kunnen we overgaan tot het bestellen van de complete set aan hoesjes/ aligners. 

De eerste sets zullen dan na ongeveer twee weken in de praktijk zijn. Daarna zullen we de beugel bij u plaatsen. 

3.

Controle afspraken

Elke 6 of 8 weken zullen wij een controle afspraak inplannen en kijken of we nog aanpassingen moeten doen aan het behandelplan.

4.

Nacontrole

Aan het einde van dit traject bespreken we samen of de gewenste resultaten bereikt zijn en of er nog meer behandelingen nodig zijn.

Voordelen van de onzichtbare beugel op een rij:

 • Onzichtbaar – doorzichtig – transparant;
 • Uitneembaar, comfortabel en op maat gemaakt;
 • Minder pijnlijk dan de traditionele beugel;
 • Blijf eten wat je wilt want de Invisalign is uitneembaar;
 • Sporten;
 • Betaling in termijnen is mogelijk;
 • Dit bespreken we graag met u tijdens het intake gesprek;
 • Controle;
 • 3D Simulatie;
 • Vooraf zul je zien hoe jouw tanden verplaatst worden door de clear aligner naar de ideale stand; 
 • Tijdelijk bieden wij u een aantrekkelijke korting.