Beugels voor jongeren

Jongeren

Je bent jong en je hebt een gebitscorrectie nodig, oftewel zeer waarschijnlijk heb je een beugel nodig. Dat is een spannende tijd. Wij gaan samen met jou zorgen dat deze tijd prettig en vakkundig verloopt. Jouw glimlach, vol zelfvertrouwen, is ons uitgangspunt. Hoe we jou gaan helpen?

Het is zover, ook jij bent doorverwezen omdat je een gebitscorrectie d.m.v. een beugel nodig hebt. Dat is nieuw voor je. Je bent misschien bang dat het pijn zou kunnen doen, wat voor soort beugel je krijgt of je voelt je onzeker over de mogelijke uiterlijke veranderingen. Dat snappen wij, want dit is de eerste keer dat je met orthodontie in aanraking komt. Het team van TM Orthodontie heeft zeer veel ervaring met het plaatsen van beugels voor jongeren. Wij zullen jou stap voor stap in het proces begeleiden en informeren.

De orthodontische behandeling van uw kind tot 18 jaar kan bij sommige verzekeraars al mee verzekerd zijn als u als ouder zelf uitgebreid aanvullend verzekerd bent. Uw kind kan dan gratis mee verzekerd worden in dit uitgebreide aanvullende pakket. Vaak is het echter zo dat u voor het kind zelf een aanvullende verzekering dient af te sluiten. Dit alles verschilt van verzekeraar tot verzekeraar en van pakket tot pakket. Voor meer informatie over de vergoedingen voor beugelbehandelingen bij jeugdigen tot 18 jaar, ga naar de tabel met vergoedingen van Orthodontie voor Kinderen.

Dat doen wij met een team van betrokken, gezellige en vooral bekwame mensen, mensen die jouw naam kennen en jouw persoonlijk behandelplan als uitgangspunt hebben en bij kunnen sturen als dat nodig is. Zodat jij niet alleen als de beugel eruit gaat, maar elke keer als je ons mooie pand verlaat, een grote glimlach om je mond hebt.